Gironella estrena la Ruta del modernisme i creixement urbà

 0326 ruta modernisme

També s’ha presentat la nova pàgina web de turisme visistgironella.cat

L’Ajuntament de Gironella ha presentat avui al matí la Ruta del modernisme i creixement urbà i la nova pàgina web de turisme visitgironella.cat, en marc d’una campanya de promoció turística del municipi.

La ruta del Modernisme planteja un recorregut per diferents elements del municipi que permeten descobrir l’arquitectura gironellenca de finals del segle XIX i inicis del XX. L’itinerari recorre pel nucli històric, l’avinguda Catalunya, Cal Bassacs, Viladomiu Vell i Viladomiu Nou. Lluís Vall, regidor de Turisme, explica que la ruta es pot dividir en dos trams, l’urbà, de 2 quilòmetres, i el de les colònies, de 8,5 quilòmetres.

El recorregut fa parada a Cal Melcior, Cal Don, El Cau, l’Església Nova de Santa Eulàlia, el Local Parroquial – El Centre, Cal Claudi, la Torre de Cal Metre, El Purgatori, l’Av. Catalunya, 99 Cal Vilamari, L’hotel, l’Av. Catalunya, 40-42, la Torre de l’Amo de Cal Bassacs, la Torre de l’Amo de Viladomiu Vell i la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou.

Paral·lelament s’ha inaugurat la nova pàgina web de turisme visitgironella.cat que inclou tota la informació turística del municipi. Vall ha explicat que el portal complementa l’APP de Gironella, i permetrà als turistes, però també als locals, conèixer les rutes i edificis més emblemàtics del municipi.

Aquestes accions són l’inici de diverses ofertes turístiques que s’estan treballant des de la regidoria de turisme on en els propers anys Gironella posarà el focus en polítiques favorables per millorar l’arribada de visitants al municipi tot millorant els serveis i confort i a la vegada donar-los una oferta variada d’activitats per dur a terme dins el nucli.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a