S’inaugura la nova ruta pel nucli antic de Gironella a bord d’Un vol històric

S’inaugura la nova ruta pel nucli antic de Gironella a bord d’Un vol històric

Els visitants coneixeran la història del municipi a través de nou monòlits que permetran complementar la informació a través de codis QR

Després d’uns quants mesos d’anàlisi històrica sobre el municipi mitjançant troballes i documents de l’arxiu municipal, des d’aquest dissabte, 2 d’abril, Gironella lluirà nou monòlits metàl·lics davant del edificis patrimonials més importants del nucli històric que permetran conèixer millor i tenir més a mà el passat de la vila. Així ho ha explicat el regidor de Promoció turística, David Saborido.

La inauguració del nou recurs turístic començarà a les 11:30h del proper dissabte, 2 d’abril, a la Sala d’actes de la Biblioteca Municipal de Gironella

Saborido ha dit que l’acte inaugural començarà amb una pinzellada històrica a través d’un text llegit sobre l’evolució històrica, demogràfica i patrimonial de la població acompanyat d’un suport gràfic i il·lustratiu. A més, tothom qui hi assisteixi trobarà tríptics informatius sobre la ruta per tal que puguin seguir-la també sobre paper.

Seguidament, el Pont Vell serà el punt d’inici d’aquesta ruta històrica i en què se seguirà el recorregut dissenyat per la ubicació dels diferents monòlits.

El regidor de Promoció turística recomana que es tingui una aplicació lectora de codi QR als dispositius mòbils per tal de poder realitzar la ruta satisfactòriament i obtenir tota la informació a la que es podrà accedir des dels diferents monòlits.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a