Gironella amplia el cementiri municipal

Gironella amplia el cementiri municipal

Durant els mesos de febrer i març s'han realitzat les obres d'ampliació del cementiri municipal de Gironella.

Les obres han consistit en la construcció de 60 nínxols nous i 24 columbaris, els primers que s'instal·len al cementiri. Amb la nova construcció el cementiri té un total de 1800 nínxols. Aquesta ampliació, quantificada en 41.500 euros i assumida íntegrament per l'Ajuntament de Gironella, és la més important feta d'ençà de la última ampliació de l'any 2001. La manca de nínxols de nova construcció és el que ha empès a l'equip de govern a tirar endavant aquesta actuació que hauria de donar cobertura, previsiblement, als propers 7 anys, i a la vegada en incorporar els columbaris dins el propi recinte del cementiri municipal, adaptant-se a les noves demandes dels ciutadans de Gironella.

Per altra banda, s'ha actuat novament amb les tasques de manteniment consistents en la pavimentació de tota l'entrada i part més àmplia del cementiri, actuació que suposa una gran millora en termes d'accessibilitat i de conducció de les aigües pluvials. En les properes setmanes, s'iniciarà l'arranjament de teulades dels blocs de nínxols més antics, que daten dels anys '30. Aquestes actuacions, que porta a terme la brigada municipal, tenen un cost previst de 7.500 euros.

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a