Millor asfaltat a diversos carrers de la Font dels Torracs i del centre

Gironella millora l’asfaltat de diversos carrers de la Font dels Torracs i del centre de la vila

Anualment es destina una partida pressupostària a asfaltar els carrers que estan més deteriorats.

Des del passat dijous i fins avui dimarts, s’han realitzat les obres de millora de l’asfaltat a diverses zones de Gironella,en concret, al Barri de la Font dels Torracs, els carrers Font dels Torracs, Sant Julià i Nostra Senyora de la Llum i a la zona del centre de la vila el carrer Farguell i la Plaça Dr. Armengou.

La setmana vinent es realitzarà la nova pintura vial de cada zona. Al carrer Farguell, i per millorar la conducció de vehicles, s’ha tancat l’illa de contenidors que fins ara es trobava a aquest carrer amb la cruïlla del carrer Balmes.

Aquest asfaltat se suma a la intervenció dels elements reductors de velocitat feta la setmana passada, i segueix el compromís electoral de Convergència i Unió en destinar una partida anual en asfaltat i manteniment de carrers. Aquesta, és la tercera intervenció consecutiva en aquest àmbit El cost serà de 65.864,27€ assumits dels recursos ordinaris de l'Ajuntament. I les obres les porta a terme l'empresa berguedana .

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a