INDEMNITZACIONS I RETRIBUCIONS

Els regidors de l'Ajuntament de Gironella perceben les quanties següents: 

- Per assistència al Ple municipal, 150€ sessió/regidor. Any 2023

- Per assistència a la Junta de Govern Local, 120€ sessió/regidor. Any 2023

- Per assistència a la Comissió de Comptes, 120€ sessió/regidor. Any 2023

Segons es va aprovar al ple municipal de 25 de juny de 2019, tres membres del consistori perceben les següents retribucions pel seu càrrec en el règim de dedicació que es detalla:

- El càrrec de Primera Tinent d'Alcalde percebrà una retribució anual bruta de 18.988,12€€, equivalent al 60% de dedicació. Any 2023

- El càrrec de Segon Tinent d'Alcalde percebrà una retribució anual bruta de 9.494,06€, equivalent al 30% de dedicació. Any 2023

- El càrrec de Tercer Tinent d'Alcalde percebrà una retribució anual bruta de 18.988,12€€, equivalent al 60% de dedicació. Any 2023

Segons es va aprovar al ple municipal de 7 de setembre de 2021, l'alcalde percep. les següents retribucions pel seu càrrec en el règim de dedicació que es detalla:

- El càrrec d'Alcalde percebrà una retribució anual bruta de 36.669,59€, equivalent al 75% de dedicació. Any 2023

 

Així mateix, els diferents Grups Polítics Municipals perceben, per a les despeses realitzades en l'exercici de les seves funcions i responsabilitat, les quanties següents:

- 50€/mes per cada grup municipal. Any 2023

- 15€/mes per cada regidor integrant del grup municipal. Any 2023

CARTIPÀS MUNICIPAL

El cartipàs municipal és l’agrupació de decrets i resolucions que articulen mesures organitzatives que, a l’inici del mandat, determinen les característiques pròpies de l’organització i funcionament de la Corporació municipal.

- Organigrama

- Cartipàs municipal pel mandat 2019-2023

CODI DE CONDUCTA

Document que recull els principis ètics i de bon govern que han de regir les actuacions dels alts càrrecs -representants polítics i personal directiu- de la institució, estableix les normes de conducata i defineix el mecanisme de control intern i el règim regulador. 

- Codi de conducta

- Acord del ple. 2 de març del 2021

David Font i Simon

   

1. DAVID FONT I SIMON. JxGironella

ALCALDE I REGIDOR D'HISENDA, RECURSOS HUMANS, POLÍTIQUES D'HABITANTS I URBANISME. REGIDOR DELEGAT DE GIRONELLA CENTRE

Nascut a Gironella l’agost de 1980. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, estudis en Assessorament en Productes Financers, i en Lideratge i Governança Local. També he cursat el programa Vicens Vives d’ESADE sobre lideratge i compromís social. He treballat en el món de la banca, exercint de director d’empreses (actualment en excedència). He estat vinculat en diferents entitats del municipi: Joventut Nacionalista de Catalunya, Club Petanca Gironella, Futbol Sala Gironella i Creu Roja Berguedà, estant-hi encara actualment en aquesta última. Sóc director de l'Agencia Catalana de Turisme i membre de la direcció nacional del Partit Demòcrata. Apassionat de la cuina i els viatges. Enamorat del paisatge que ens envolta.

Retribució anual bruta: 36.669,59€, equivalent al 75% de dedicació. Any 2023.

Contacta amb l'alcalde
Registre d'interessos
Agenda
Teresa Terricabres;

2. TERESA TERRICABRES POUS. JxGironella

PRIMERA TINENT D'ALCALDE. REGIDORA D'ATENCIÓ SOCIAL I GENT GRAN, CIVISME, VOLUNTARIAT I DRETS HUMANS. REGIDORA DELEGADA A VILADOMIU NOU

Nascuda a Gironella l’any 1968. L’any 1990 em vaig diplomar en Fisioteràpia a l’Escola Universitària Gimbernat i actualment exerceixo de fisioterapeuta al meu propi centre. Vaig treballar a la Fundació Residència St Roc durant 15 anys. He estat Regidora de l’Ajuntament de Gironella en l’Àrea d’Atenció a les Persones i Salut des de l’any 2016 (legislatura 2015-2019). Formo part de l’equip de tècnics que organitza el Programa de Detecció Precoç a les escoles de Gironella. En el meu temps lliure, m'agrada practicar la pintura i fer caminades de muntanya. També m’agraden molt els animals. Tractar i cuidar de les persones és la meva vocació.

Retribució anual bruta: 18.988,12€, equivalent al 60% de dedicació. Any 2023.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos
Santi Felius

3. SANTI FELIUS. JxGironella

SEGON TINENT D'ALCALDE. REGIDOR DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, OCUPACIÓ I COMERÇ, MOBILITAT, TRANSPORTS I SEGURETAT. REGIDOR ELEGAT A CAP DEL PLA

Nascut a Barcelona l’any 1975. Llicenciat en Veterinària per l’UAB i Màster en Producció Porcina per la Universitat d’Aberdeen (Escòcia). La meva professió setembre ha estat vinculada al món de l’alimentació dels animals de granja. Degut també a la meva formació i estudis musicals, gestiono la Coral Infantil i Juvenil Les Veus de Gironella des de la seva creació l’any 2012. En el meu temps lliure m’agrada gaudir d’activitats molt diverses, essent els esports, els viatges familiars i la muntanya les meves principals preferències

Retribució anual bruta: 9.494,06€, equivalent al 30% de dedicació. Any 2023.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
Lluís Vall

 

4. LLUÍS VALL. JxGironella

TERCER TINENT D'ALCALDE. REGIDOR DE CULTURA, FESTES I PATRIMONI, POLÍTIQUES DE TALENT, INNOVACIÓ I TURISME, PROJECTES EUROPEUS I TRANSVERSALS. REGIDOR DELEGAT A NUCLI HISTÒRIC

Vaig néixer a Avinyó al març del 1990. Tècnic en Màrqueting i Publicitat i tècnic esportiu per l’escola catalana de l’esport, actualment em dedico principalment al món de l’esport com a preparador tècnic en centres esportius, ha estat ballarí profesional de ball esportiu durant 11 anys, als qual ha convertit el meu hobby en feina també. Desde fa 8 anys sóc preparador artístic de patinatge artístic sobre rodes al CAR de Sant Cugat per la Federació Catalana de Patinatge Artístic. Compagino la feina esportiva amb l’assessoria sobre emprenedoria i foment de la cultura de la innovació. Em considero emprenedor nat i cul inquet.

Retribució anual bruta: 18.988,12€, equivalent al 60% de dedicació. Any 2023.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos

 

Lurdes Roset

5. LURDES ROSET. JxGironella

REGIDORA D'EDUCACIÓ I REGIDORA DELEGADA DE CAL BASSACS

Vaig néixer a Puig-Reig el 1980, i des del 2006 visc a Gironella. Vaig estudiar un Cicle formatiu de grau superior en anàlisis i control de qualitat. Actualment treballo al Liven, empresa Berguedana dedicada a la fabricació snacks, com a cap de laboratori. Durant 5 anys he estat membre de l'AMPA de l'escola Sant Marc de Cal Bassacs. Durant el meu temps lliure, m'agrada caminar, viatjar i estar amb la meva família i amics.

No percep remuneració. Rep 150€ per assitència al Ple municipal i 120€ per assistència a la Junta de Govern.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos
Josep Camps

6. JOSEP CAMPS. JxGironella

REGIDOR VIA PÚBLICA, EDIFICIS MUNICIPALS I SERVEIS URBANS, POLÍTIQUES DE SOSTENIBILITAT. REGIDOR DELEGAT A CAL BLAU

Nascut a Casserres el març de 1963. Tècnic en electrònica industrial amb negoci propi d’instal·lació d’electricitat, aigua, calefacció i infraestructures de telecomunicacions.. Aficionat a l’esport, sobretot al futbol i al ciclisme. Ex-entrenador de futbol de les categories base del Club de Futbol Atlètic Gironella, del Futbol Sala Gironella, i entrenador del Futbol Sala Casserres.

No percep remuneració. Rep 150€ per assitència al Ple municipal i 120€ per assistència a la Junta de Govern.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
David Saborido i González

7. DAVID SABORIDO I GONZÁLEZ. JxGironella

REGIDOR DE GOVERN OBERT I ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA, COMUNICACIÓ I TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ. REGIDOR DELEGAT A LA FONT DELS TÓRRACS

Nascut el 1988 a Gironella. Llicenciat en Filologia Francesa i llicenciat en Traducció i Interpretació FR/DE per la UAB. Cursant el màster de Formació del Professorat. Actualment treballant com a docent de llengües estrangeres a l’Escola Pia d’Igualada. He format part del teixit cultural del municipi essent membre del Pubillatge a nivell local i nacional i participant en diferents associacions de Gironella. Durant la passada legislatura vaig ser membre del Ple municipal al capdavant de Joventut i de Promoció turística, dos dels meus principals interessos, essent el segon un sector en què hi he treballat durant més de sis anys a la Pedrera com a cap del departament de Grups i com a Project manager per a Estrella Damm.

No percep remuneració. Rep 150€ per assitència al Ple municipal i 120€ per assistència a la Junta de Govern.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
Miquel Serra

8. MIQUEL SERRA. JxGironella

REGIDOR D'ESPORT, ACTIVITAT FÍSICA I SALUT. REGIDOR DELEGAT A VILADOMIU VELL

Nascut l’any 1984. Treballador del sector càrnic. Casat i pare de 2 fills. Membre de l'Associació de veïns de Viladomiu Vell i soci del JAB. Aficionat a l'esport en general, apassionat i practicant de l'atletisme, triatleta i, maratonià. Amant dels moments amb la família i els amics. Un enamorat de Viladomiu Vell.

No percep remuneració. Rep 150€ per assitència al Ple municipal i 120€ per assistència a la Junta de Govern.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos

 

Anna Ferrer

9. ANNA FERRER. JxGironella

REGIDORA DE JOVENTUT. REGIDORA DELEGADA A CAL RAMONS

Nascuda a Gironella el maig de 1996. Mestra d’educació Infantil i Primària amb especialitat anglesa i d’educació especial. M’apassiona l’art, la lectura i sobretot la música. He estat i estic vinculada a diversos grups vocals.

No percep remuneració. Rep 150€ per assitència al Ple municipal i 120€ per assistència a la Junta de Govern.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos
Albert Xoy

 

10. ALBERT XOY I SERRA. ERC

REGIDOR

Nascut l’any 1987. Tècnic d’emergències sanitàries per l’escola Joviat. Actualment treballo a Creu Roja Berguedà des de l’any 2011. Membre de la JERC i secretari de política social i salut de l’executiva comarcal d’ERC.

No percep remuneració. Rep 150€ per assitència al Ple municipal.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
Jasmina Serri

11. JASMINA SERRI. ERC

REGIDORA

Nascuda l'any 1987 a Gironella. Estudiant a Màrqueting i publicitat a Vic i Administració i finances. Vaig formar part de l'Associació de Comerciants de Gironella i actualment, amb un grup de super dones organitzem la Bdegust. M'agrada fer manualitats, no puc parar mai de fer coses boniques i amb personalitat, llegir i veure pel·lícules. M'encanta estar amb la meva gent.

No percep remuneració. Rep 150€ per assitència al Ple municipal.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a