Esports

 

PARET D'ESCALADA

A la Font del Balç de Gironella trobem equipades amb preses artificials 6 vies d'escalada amb dificultats que oscil.len entre el V+ i el 6c. És una zona de dificultat més elevada que el rocòdrom de la plaça de l'Estació. Es troba situat a uns 50 metres del berenador/restaurant de la Font del Balç, en un lloc molt ombrívol ideal per a practicar l'escalada durant els mesos d'estiu.

Font del Balç 08680 Gironella

 

PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL

El pavelló poliesportiu municipal està pensat fonamentalment per a la pràctica de totes les modalitats esportives de tipus indoor. Tot i això s'ha demostrat que és un espai cobert òptim per a festes i exhibicions.

Avinguda dels Països Catalans, s/n 08680 Gironella

 

PISTES DE PETANCA

Es disposa de 4 pistes de petanca situades a la placa de l'Estació de Gironella i pistes a Viladomiu Nou.

Plaça de l'Estació, s/n 08680 Gironella

 

ROCÒDROM

El rocòdrom de la plaça de l'Estació està construït utilitzant un sistema únic al món, de manera que tot i ser artificial és molt difícil diferenciar-lo de la roca natural. Està pensat per iniciar-se a l'escalada i permet fer pràctiques de ràpel i altres maniobres amb cordes. També permet la pràctica de l'anomenat boulder.

Plaça de l'Estació, s/n 08680 Gironella

 

ZONA ESPORTIVA

Actualment es compta amb camp de futbol, pista poliesportiva, piscines descobertes, pavelló poliesportiu, camp de futbol-7 i tres pistes de tennis exteriors.

Avinguda dels Països Catalans, s/n 08680 Gironella

 

Bibliografia

 

  • Pescar al Llobregat. Pesca: esport i natura. A: El Vilatà: la revista del Berguedà. Núm. 146 (març 1998)

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a