INDEMNITZACIONS I RETRIBUCIONS

Els regidors de l'Ajuntament de Gironella perceben les quanties següents: 

- Per assistència al Ple municipal, 150€ sessió/regidor.

- Per assistència a la Junta de Govern Local, 120€ sessió/regidor.

- Per assistència a la Comissió de Comptes, 100€ sessió/regidor.

 

Segons es va aprovar al ple municipal de 29 de juny de 2015, un membrs del consistori percep les següents retribucions pel seu càrrec en el règim de dedicació que es detalla:

- El càrrec de Primera Tinent d'Alcalde percebrà una retribució anual bruta de 9.243,94€, equivalent al 30% de dedicació.

 

Així mateix, els diferents Grups Polítics Municipals perceben, per a les despeses realitzades en l'exercici de les seves funcions i responsabilitat, les quanties següents:

- 50€/mes per cada grup municipal.

- 15€/mes per cada regidor integrant del grup municipal.

 

David Font i Simon

   

1. DAVID FONT I SIMON. CiU

ALCALDE I REGIDOR D'HISENDA, RECURSOS HUMANS I ENSENYAMENT

Nascut a Gironella l’agost de 1980. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, estudis en Assessorament en Productes Financers, i en Lideratge i Governança Local. També he cursat el programa Vicens Vives d’ESADE sobre lideratge i compromís social. He treballat en el món de la banca, exercint de director d’empreses (actualment en excedència). He estat vinculat en diferents entitats del municipi: Joventut Nacionalista de Catalunya, Club Petanca Gironella, Futbol Sala Gironella i Creu Roja Berguedà, estant-hi encara actualment en aquesta última. Sócdirector de l'Agencia Catalana de Turisme i president de la vegueria de la Catalunya Central del Partit Demòcrata. Apassionat de la cuina i els viatges. Enamorat del paisatge que ens envolta 

Contacta amb l'alcalde
Registre d'interessos
Sílvia Corbera i Torrentbó

2. SÍLVIA CORBERA I TORRENTBÓ. CiU

PRIMERA TINENT D'ALCALDE I REGIDORA D'ENTORN URBÀ, OBRES I SERVEIS I BARRIS I COLÒNIES

Nascuda l'any 1971 a Cal Bassacs, oficial de primera de perruquera amb negoci propi. Aficionada a la lectura, la família i a caminar. He estat membre de l'Associació de Festes de Cal Bassacs del 1992 al 1995 i de l'Associació de Joves de Gironella del 1995 al 1997. He estat membre de la Junta de l'Associació de Comerciants de Gironella del 1998 al 2011, i presidenta de l'entitat del 2000 al 2006. Sóc regidora de l'Ajuntament de Gironella des del 2007.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos
M. Àngel Sallés i Perarnau

3. M. ÀNGELS SALLÉS I PERARNAU. CiU

SEGONA TINENT D'ALCALDE I REGIDORA D'ESPORTS, PROMOCIÓ ECONÒMICA I OCUPACIÓ

Vaig néixer al 1962. L'esport sempre ha format part de la meva vida. Sóc tècnica esportiva i he dirigit durant més de 30 anys el Gimnàs Sabs. He estat membre de l'Associació de Comerciants de Gironella. Aficionada a la lectura, al cinema, als amics i a la bona cuina.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos
Josep M. Castellà i Antich

4. JOSEP M. CASTELLÀ I ANTICH. CiU

TERCER TINENT D'ALCALDE, REGIDOR DE SEGURETAT CIUTADANA I SOSTENIBILITAT

Nascut a l'Ametlla de Casserres l’octubre de 1952 i visc a Gironella des del 1957. Batxillerat a l’institut Lluís de Peguera de Manresa, Oficial Industrial per l’Escola de Maestria Industrial de Manresa. He treballat d’ajudant d’encarregat i contramestre tèxtil a diferents empreses de la comarca, actualment Bomber jubilat després de 22 anys de servei a Bombers de la Generalitat. La meva vida associativa ha sigut bastant diversa passant per l’Escuderia Gironella, la Residència Sant Roc, l'Associació de Veïns de Cap del Pla, Creu Roja, aquesta última després de passar 36 anys per Voluntari, Cap de Grup, Director i President, estant-hi actualment com a membre del comitè comarcal i formador de voluntaris i socorristes de ASI II i DEA com a Instructor de SVB+DEA pel Consell Català de reanimació.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos

 

Roger Ballús i Núñez

 

5. ROGER BALLÚS I NÚÑEZ. CiU

REGIDOR D'ENTITATS I GOVERN OBERT

Nascut a Gironella l’octubre de 1989. Diplomat en Magisteri d’Educació Primària per la URL. Actualment treballant de sotsdirector de l’Escola IPSE. Estic vinculat activament a la Joventut Nacionalista de Catalunya.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
Lluís Vall i Carrillo

 

6. LLUÍS VALL I CARRILLO. CiU

REGIDOR DE CULTURA, FESTES I PATRIMONI I COMUNICACIÓ I TIC

Nascut a Avinyó al març del 1990. Tècnic esportiu per l’escola catalana de l’esport, actualment es dedica principalment al món de l’esport com a preparador tècnic en centres esportius, ha estat ballarí profesional de ball esportiu durant 11 anys, als qual ha convertit el seu hobby en feina també. Ha estat durant 6 anys finalista de Catalunya, Espanya i representant internacional a les millors competicions del món. Desde fa 5 anys és preparador artístic de patinatge sobre rodes al CAR de Sant Cugat. Es considera un emprenedor nat.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
David Saborido i González

7. DAVID SABORIDO I GONZÁLEZ. CiU

REGIDOR DE JOVENTUT I PROMOCIÓ TURÍSTICA

Nascut el 1988 a Gironella. Doble llicenciat en Filologia Francesa i en Traducció i Interpretació per la UAB. De vocació docent, però actualment sóc el cap del departament de Grups de la Pedrera (Casa Milà). He estat vinculat amb el pubillatge gironellenc i de nivell nacional. Vaig presidir i formar part de l’Assocació de veïns de la Font dels Tòrracs i els meus interessos són les llengües i cultures estrangeres, la lectura, la història i el turisme.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
Teresa Terricabres i Pous

8. TERESA TERRICABRES I POUS. CiU

REGIDORA D'ATENCIÓ A LES PERSONES I SALUT PÚBLICA

Nascuda a Gironella fa 47 anys. En fa 26 que em vaig diplomar en Fisioteràpia a l’Escola Universitària Gimbernat i actualment exerceixo de fisioterapeuta al meu propi centre. Formo part de l’equip de tècnics que organitza el Programa de Detecció Precoç a les escoles de Gironella. En el meu temps lliure, m'agrada practicar la pintura i fer caminades de muntanya.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos

 

Albert Xoy i Serra

 

9. ALBERT XOY I SERRA. ERC

REGIDOR

Nascut l’any 1987. Tècnic d’emergències sanitàries per l’escola Joviat. Actualment treballo a Creu Roja Berguedà des de l’any 2011. Membre de la JERC i secretari de política social i salut de l’executiva comarcal d’ERC.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
Marc Rojas i Saña

10. MARC ROJAS I SAÑA. ERC

REGIDOR

Nascut l’any 1982. Enginyer industrial per la UPC. Actualment treballo a Serviobres Queralt. President d’ERC de Gironella, soci del Centre Alpí Gironella, Club de Tenis Gironella i apassionat dels esports.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
Joana Pons

 

11. JOANA PONS I SOTO. ERC

REGIDORA

Nascuda l’any 1992. Mestra d’Educació Primària i d’Educació Especial per la Universitat de Lleida, màster en Dificultats d’Aprenentatge i Trastorns de la Parla i màster en Educació Inclusiva. Actualment treballo en una escola d’Educació Especial de la ciutat de Lleida. Membre del grup vocal V9. M’apassiona llegir, escriure i l’art. Autora del conte infantil “Jo també vull ser artista!”.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a