1. Montse Barra Vilalta
  2. Aportacions
  3. Divendres, Juliol 01 2016, 02:27 AM
  4.  Subscriu-te via correu electrònic
Benvolguts,
Al carrer Baldius (a cal Blau), ja ho vaig parlar amb la regidora deu fer 3-4 anys, tenim un solar sense edificar que fins i tot hi han corregut rates, hi ha runa/material de construcció escampat, garrafes plenes d'algun tipus d'oli.....Em va dir en aquell moment que passaria la policia local a fer fotografies i hi posarien mà. Està tot igual...millor dit, pitjor!! Penso que el primer pas hauria de ser el de posar-se en contacte amb el propietari ja que ho va arrendar a un paleta del municipi com a "magatzem" i s'ha convertit en una espècie de deixalleria. Llastimós!! Respecte 0 cap a la resta de veïns, de fet aquesta persona ja no viu al barri, la porqueria l'ha deixat.
Seria possible que s'hi posés mà?

Espero resposta, moltes gràcies.
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Benvolguda Montse,

La neteja dels solars és un veritable maldecap al municipi. Nosaltres apliquem la normativa, i fem escrits als propietaris (fins a tres cops) perquè facin la neteja.
Per fer-ho nosaltres i passar-los el cost necessitem una autorització judicial ja que no es pot entrar a un terreny privat sense el permís del secretari.
És un tema complex i en aquest extrem només hi hem arribat un cop en els últims 5 anys. Però si amb els nous escrits als propietaris no funciona, acabarem actuant així.

Lamentem les molèsties que això us ocasiona i procurarem solucionar-ho tan aviat com sigui possible.

Atentament,


Josep M. Castellà
Regidor de Sostenibilitat
Comentari
There are no comments made yet.
Montse Barra Vilalta Resposta acceptada Pending Moderation
Moltes gràcies per la resposta, Josep M. La meva segona qüestió és si aquesta normativa no contempla una possible sanció per part de l'Ajuntament sense haver arribar més enlla....penso que és molt injust que paguem tants impostos i no tinguem la possibilitat de viure en un carrer on la vista que tenim des del menjador de casa hagi de ser la brutícia que els altres abandonen, en aquest cas, impunement.
Salutacions.
Comentari
There are no comments made yet.
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Sí que la contempla, Montse. Fins ara no hem volgut actuar en aquest sentit però potser haurem de replantejar-nos en aquests casos de no resposta per part dels ciutadans.

Cordialment,


Josep M. Castellà
Regidor de Sostenibilitat
Comentari
There are no comments made yet.
  • Pàgina :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.