Gironella contracta 2 joves tutelats a través del Programa Treball i Formació del SOC

 treball formacio soc tutelats

Els joves treballaran durant un any al servei municipal d’obres

L’Ajuntament de Gironella ha contractat dos joves tutelats d’entre 17 i 21 anys en situació d’atur, que resideixen al municipi a través del Programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya, específic per a Joves Tutelats i Extutelats.

El programa facilita una formació i una experiència laboral en un entorn protegit i els prepara abans de poder-se incorporar a un entorn productiu ordinari. En aquest sentit, durant els 12 mesos de contractació, els dos joves treballaren al servei d’obres municipal i portaran a terme tasques d’arrenjament de camins, zones verdes, manipulació de maquinària, així com tasques de manteniment. Alhora faran formació en competències transversals.

El contracte de treball està efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’ORDRE TSF/156/2020 i cofinançat al 50% pel Fons Social Europeu, sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

0311 proteccions camp futbol

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a