El Casal Cívic La Llar reobre amb normalitat i presenta la programació del curs 2021-2022

0826 GUIA LLAR 

Les inscripcions es poden fer de l’1 al 30 de setembre

El Casal “La Llar” es transforma en Casal Cívic, obre amb normalitat i inaugura la guia d’activitats que oferirà de setembre del 2021 a juny del 2022. Les inscripcions es poden fer de l’1 al 30 de setembre a la recepció del centre.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, explica que ja fa temps que es treballava per transformar l’equipament en un centre cívic, per així poder apropar-lo a tota la població en general, i que tots els gironellencs i gironellenques, independentment de la seva edat, en puguin gaudir. Fins ara, la dinàmica d’activitats planificada estava orientada en exclusiva als col·lectius de major edat. “L’objectiu és aconseguir que La Llar sigui un espai intergenaracional, amb activitats per a tothom, en el que hi puguin conviure diverses generacions”, afegeix Terricabres.

La guia inclou totes les activitats permanents que es faran de setembre a juny, així com els tallers, les xerrades, les sortides i els serveis de salut que s’ofereixen. Terricabres ha recorda que les persones jubilades empadronades al municipi seguiran tenint preferència per inscriure’s a les activitats, i gaudiran de bonificacions en el preu d’aquestes.

La guia amb les activitats es pot consultar en aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a