Gironella ofereix una plaça de tècnic/a de promoció econòmica en marc del programa Joves en Pràctiques

 joves practiques

Aquest és el cinquè  any que l’ajuntament participa en el programa

L’Ajuntament de Gironella participa per cinquè any consecutiu al programa “Joves en practiques”, i ofereix una plaça de tècnic/a de desenvolupament econòmic per una durada de 6 mesos a jornada completa. La plaça està dirigida a joves d’entre 18 i 29 anys, amb formació i beneficiaries del Programa de Garantia Juvenil.

Gironella és un dels ajuntaments del Berguedà que participa al programa de Garantia Juvenil, sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, inclòs en el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ), en el marc del Fons Social Europeu. 

El programe Garantia Juvenil és una iniciativa per reduir l'atur juvenil.

El contracte de treball està efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%. La convocatòria es regeix  segons la resolució TSF 2537/2020

A més de l'Ajuntament de Gironella, 9 ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal també tenen joves d’aquest programa treballant-hi. La iniciativa permet agafar experiència i millorar el currículum dels nois i noies contractats, ja que en alguns casos, és la seva primera feina i porta d’entrada al món laboral. 

Les persones interessades a participar poden presentar les sol·licituds al Consell Comarcal del Berguedà.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a