S’actualitzen els instruments de descripció de l’arxiu municipal

0708 arxiu municipal gironella 

Els instruments ja estan disponibles a la xarxa

Des d’aqust mes de gener ja estan disponibles a la xarxa els instruments de descripció actualitzats de l’arxiu municipal de Gironella. Aquests es troben a la Comunitat Virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.

A part de l’actualització del fons municipal amb el quadre de classificació i l’inventari catàleg amb les unitats de descripció descrites a data de desembre de 2022, també s’han incorporat els instruments de descripció del fons del Jutjat de Pau. Des de la fitxa de fons podeu accedir al quadre de classificació i a l’inventari catàleg.

Disposar dels instruments de descripció és imprescindible per conèixer els contingut dels fons i d’aquesta manera poder-hi accedir i consultar-los. Per a més informació podeu consultar la pàgina de l’Arxiu municipal de Gironella. Aquest arxiu forma part del programa de manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) des de 2021.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a