El Conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, visita Gironella

El Conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, visita Gironella

Felip Puig, Conseller d'Interior del Govern de Catalunya, va visitar el parc de bombers voluntaris de la Vila.

El passat 22 de juliol, el conseller d'Interior del Govern de Catalunya, l'honorable Sr. Felip Puig, va visitar la vila de Gironella. Va ser present a l'Ajuntament de Gironella, on va signar el llibre d'honor i va conversar amb els regidors de govern i de l'oposició.

Tots es van dirigir al parc de bombers voluntaris de Gironella, rebuts pel seu cap de parc. Allà es van visitar les instal·lacions i es va reunir amb els diferents bombers voluntaris del municipi, així com el cap de bombers de la regió centre, entre altres.

A la visita hi van assistir també el Delegat del Govern a la Catalunya Central, el Director General de Prevenció Extensió d'Incendis i Salvaments i el subdirector d'Interior a la Catalunya Central, entre altres.

 

 

 

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a