Selecció de personal per a la Piscina de Gironella

Selecció de personal per a la Piscina de Gironella

Obert també el procés de licitació d’explotació del servei de bar de la piscina municipal

L’Ajuntament de Gironella obre un procés de selecció de personal per cobrir les places de cinc socorristes, tres taquillers i una de manteniment de la piscina municipal del municipi.

La durada del contracte, segons s’especifica en l’edicte que podeu consultar aquí, és laboral a temps parcial i és del 13 de juny al 13 de setembre, amb contracte de 35 hores per setmana en el cas de quatre socorristes; del 13 de juny al 13 de setembre, amb contracte de 26,25 hores per setmana per a una plaça de socorrista; del 15 de juny al 10 de setembre, amb contracte de 22,50 hores per setmana per a dos taquillers; del 14 de juny al 13 de setembre, amb contracte de 18 hores per setmana per a un taquiller; i de l’1 de juny al 13 de setembre, amb contracte de 28 hores de setmana per a la plaça de manteniment. En tots els casos, l’horari és de dilluns a diumenge i amb horaris variables segons la plaça ocupada.

Totes les persones interessades en ocupar algun d’aquests de treball podran presentar les sol·licituds fins el proper divendres 24 d’abril de 2015 al registre de l’Ajuntament de Gironella, acompanyat d’una instància segons el model normalitzat del consistori i els diversos documents requerits que podeu consultar aquí.

L’obertura de pliques del procés de licitació del servei d’explotació del bar de la piscina de Gironella tindrà lloc el dijous 23 d’abril a les 9:30h a la Sala de Plens

Per altra banda, s’ha obert un procés de licitació per l’explotació del servei de bar de la piscina municipal, per procediment obert, tenint en compte l’oferta econòmicament més avantatjosa i seguint diversos criteris d’adjudicació que podeu consultar en aquest enllaç.

Segons s’especifica en l’anunci de licitació, el termini de presentació d’ofertes és el proper 17 d’abril de 2015 a les 14:15h i la durada del contracte és de 3 mesos. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a