Afectacions al trànsit en motiu de la sailfish

Flyer-Sailfish-Berga-2015

El proper diumenge 13 de setembre tindrà lloc la prova Sailfish a la comarca del Berguedà. Aquesta mitja triatló passa per diferents municipis de la comarca, i Gironella n'és un d'ells.

Per motius de seguretat, l'entitat organitzadora ha acordat amb el Servei Català de Trànsit algunes afectacions a la circulació normal de vehicles. Concretament i a Gironella, tota l'antiga C1411 que va del trencant de l'entrada nord fins l'entrada sud de Gironella està tancada al trànsit de vehicles de les 8:50 a les 11:35 aproximadament (podria obrir-se abans si l'últim corredor ja ha passat pel municipi), afectant per complet l'Avinguda Catalunya i la carretera Bassacs.

La recomanació és de no utilitzar el vehicle durant aquestes hores, i si cal fer-ho utilitzar els carrers laterals i altres vies per arribar a la C-16.

Per altra banda i a l'igual que l'any passat, es manté un carril en sentit ascendent pel trànsit entre Cal Prat i Viladomiu Vell, per garantir la sortida dels habitants que resideixen a les colònies industrials.

Des de l'ajuntament, lamentem les molèsties que això pugui acabar causant, i us animem a sortir al carrer a veure aquesta prova que, enguany, portarà 925 triatletes a la nostra comarca.

Horaris del tancament

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a