Els agents locals de Gironella realitzen més de 2.200 actuacions al llarg del 2015

Els agents locals de Gironella realitzen més de 2.200 actuacions al llarg del 2015

Es van portar a terme 2.247 actuacions, de les quals 47 pertanyien a seguretat ciutadana i 521 a trànsit i mobilitat

Per primera vegada, l’Ajuntament de Gironella publica la memòria d’actuacions del cos format per tres agents locals amb l’objectiu de ressaltar la seva feina i consolidar la visió positiva per part dels ciutadans, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Maria Castellà.

Segons l’ens local la publicació de la memòria també és un compromís més de transparència en la gestió municipal.

Des del cos d’agents es reconeix que tot i que bona part dels ciutadans relacionen la seva feina amb la planificació i l’operativa d’esdeveniments importants al municipi com la Cavalcada de Reis, Carnestoltes, fires, curses, la Festa Major o l’Onze de Setembre; o la regulació del trànsit i la mobilitat, actualment s’ha incrementat el temps de vigilància arreu del municipi a conseqüència de la demanda creixent de diferents associacions de veïns.

Gironella té 4.970 habitants i un parc de vehicles de 4.022, xifra que equival a tres vehicles per cada quatre veïns

L’alcalde de Gironella, David Font, destaca que el servei prestat pels agents és semblant al que ofereixen altres agents municipals de poblacions veïnes. En aquest sentit, posa de relleu les més de 348 notificacions que els agents locals han entregat als veïns o les actuacions portades a terme en col·laboració amb el servei d’Assistència social i el Jutjat.

Desglossant la memòria es pot veure que l’any passat els agents van atendre 47 situacions de seguretat ciutadana, 521 de trànsit i mobilitat, 17 de civisme, 13 incidència a la via pública i 21 serveis extraordinaris. A més, es van activar 14 emergències i es van respondre 50 sol·licituds d’informació.  També es van tramitar 1.066 denúncies per ordenança municipal, 2 per al servei català de trànsit i es van efectuar 70 inspeccions per fer complir ordenances, es van fer 25 informes, 50 gestions de policia administrativa o es van retirar 2 vehicles de la via pública per a residus urbans. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a