L’Ajuntament de Gironella ofereix dos llocs de treball dins el Projecte Inclou

 0103 projecte inclou

El projecte funciona des de finals del 2012

L’Ajuntament de Gironella obre la convocatòria de selecció de dos treballadors per incorporar-se a la plantilla municipal en un període de sis mesos en les funcions de manteniment de la via pública i d’espais municipal. L’oferta forma part del Projecte Inclou, que té la finalitat de promoure la integració social i laboral de persones del municipi en situació d’exclusió social.

Tal i com estableixen les bases, el contracte laboral que es subscriurà per a cada treballador contempla un promig de 37,5h/setmanals, de les quals, el 10% seran destinades a formació. El sou mensual brut és el que marca el conveni, segons la categoria laboral AP, amb un complement de destí 10 i un complement específic de 2.795,80€/any bruts.

El procés de selecció comença el dia 1 de març, amb l’obertura del període de sol·licituds, que es tancarà el dia 15 del mateix mes. El dia 20 s’aprovarà la llista de les persones admeses i excloses després de revisar-se els requisits d’accés i la documentació aportada, i es procedirà a fer les entrevistes de selecció. La incorporació al lloc de treball serà el dia 2 d’abril de 2018.

Es poden consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç.

PROJECTE INCLOU

El projecte, ideat a finals del 2012, es manté actiu gràcies al pressupost que hi destina l’Ajuntament. El consistori ha convocat com a mínim quatre places cada anys, i, en total, amb aquesta convocatòria s’arribarà als 46 beneficiaris del programa.

Aquests plans es combinen amb altres plans que ofereixen institucions com la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a