L’Espai Sant Tomàs disposarà de quatre aules insonoritzades

 20160505 santomas

L’Ajuntament de Gironella insonoritzarà quatre aules de l’Espai Sant Tomàs, rehabilitat el 2015

L’Espai Sant Tomàs s’ha convertit en l’epicentre del teixit associatiu de Gironella, gràcies a les aules polivalents per a les entitats locals, l’arxiu municipal, el Banc d’Aliments de Gironella (BAG) i l’aula associada de música de Gironella. La diversitat d’activitats requereix l’adaptació dels espais, i per tal de millorar la convivència d’activitats de l’escola de música i les entitats, s’insonoritzaran quatre aules, les dues aules de música, i dues sales de coworking. 
 
Aquest curs és el quart que l’Escola Municipal de Musica de Puig-Reig amplia la seva oferta a l’aula associada de Gironella, ubicada a l’Espai Sant Tomàs. La col·laboració va començar el setembre de 2015, fruit de converses iniciades el 2014 entre l’Ajuntament de Gironella, i l’Ajuntament de Puig-Reig, i finalment, el juny del 2016 es va signar el conveni de col·laboració entre els dos consistoris.
 
Les obres d’insonorització tenen un cost de 14.239,28€ i abasten una superfície de 150m2 de parets interiors, i consisteixen en construir una segona paret i alhora la instal·lació de plaques fono absorbents. Aquesta actuació permetrà reduir els decibels entre aules, i la reverberació dins les pròpies aules. Així les activitats simultànies es podran tirar endavant sense les possibles molèsties entre elles, i seguir ampliant i oferint aquest espai com un centre social i associatiu del municipi.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a