S’obre la convocatòria de selecció de personal per a la piscina municipal

cromo piscina

Les sol·licituds es poden presentar fins el 7 de maig

L’Ajuntament de Gironella obre un procés de selecció de personal per a cobrir 3 places de taquiller i 1 plaça de manteniment de la piscina municipal. Enguany, com a principal novetat, és que per accedir a les places les persones interessades hauran de tenir 16 anys o més, enlloc de 18, com els últims anys.

Els horaris varien en funció de la plaça a ocupar. Hi ha dues places de taquiller amb un contracte de 23,75 hores a la setmana del 17 de juny al 10 de setembre, en torn de matí o tarda els dies feiners; un contracte de taquiller de 19 hores a la setmana del 16 de juny a l’11 de setembre en torn únic els caps de setmanes i festius; i un contracte d’empleat de manteniment de l’1 de juny al 13 de setembre de 28 hores a la setmana.

Els interessats en ocupar algun d’aquests llocs de treball podran presentar les sol·licituds fins el proper 7 de maig al registre de l’Ajuntament de Gironella. Per optar a una d’aquestes quatre places de feina s’ha de presentar una instància amb una còpia del DNI, còpia del títol acadèmic que els habiliti a participar a les proves, en cas que en tinguin, el certificat que acrediti el coneixement de català, i n currículum i documents justificatius que acreditin els requisits i mèrits.

Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç

També s’ha obert el concurs per a la gestió del servei de socorrisme, que ens assegura una major cobertura del servei de vigilància amb professionals qualificats. El concurs és pels propers 2 anys.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a