Dimarts comença una nova edició de “A les tardes juga al carrer”

Captura de pantalla 2019 06 20 a les 13.13.21

Les activitats es duran a terme dimarts i dijous

Un any més Gironella participa al projecte “A les tardes juga al carrer”, una iniciativa conjunta del Consell Comarcal, Rural Salut i l’ajuntament. Les activitats començaran dimarts 25 de juny, i s’allargaran fins el 15 d’agost. Al setembre, les activitats continuaran els dies 3, 5 i 10.

La principal novetat d’enguany és que les activitats es realitzaran els dimarts a la Plaça de la Vila, i els dijous a la plaça Campalans, davant el Casal de la Gent Gran “La Llar”, de 18.00h a 20.00h. A més, en aquesta edició s’allarguen les activitats fins a mitjans d’agost.

Les propostes busquen crear un punt de trobada atractiu al carrer per als més menuts de Gironella, i promoure els beneficis del joc, treballar la relació amb els altres, impulsar hàbits saludables i ensenyar diferents valors i competències a través de la cooperació, la resolució de conflictes i la diversitat cultural, entre d’altres.

El projecte també compta amb la participació d’entitats del municipi i de la comarca, com ara l’Associació de Dones Atenea XXI, La Paparra Teatre, el Banc de Temps del Berguedà, Creu Roja Berguedà i Ginko APAC Berguedà.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a