Oberta la convocatòria de subvencions a entitats

subvencions entitats 

L’ajuntament destina de nou 27.000€ per a subvencions a les entitats 2019

L’Ajuntament de Gironella ha obert la convocatòria de subvencions a les entitats i associacions del municipi que realitzin activitats sense ànim de lucre, amb un pressupost de 27.000€, que se sumen als convenis vigent amb Creu Roja Berguedà, Caritas i l’Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà. 

Al municipi hi ha més 50 entitats registrades que organitzen activitats i esdeveniments tant de caràcter puntual com recurrent i dinamitzen la vila. David Font, alcalde de Gironella, explica que des del consistori es vol acompanyar i donar suport a les entitats amb els seus projectes, sempre que aquests siguin oberts a tota la ciutadania i integradors.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 31 de març a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gironella o electrònicament a través d’una instància adjuntant-hi tota la documentació necessària. L’import màxim de la subvenció  serà de 6.000€ i en cap cas superarà el 50% del pressupost del projecte presentat.

Formulari de sol·licitud

Bases de la convocatòria

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a