El primer cap de setmana de juliol arriba una nova edició de la Bdegust

0622 presentacio bdgust

Se celebrarà el 2 i 3 de juliol a la Font del Balç

El 2 i 3 de juliol la Font del Balç acollirà la 14a edició de la Bdegust, la mostra gastronòmica i vitivinícola, dedicada a la difusió i promoció de vins elaborats arreu del territori i de productes alimentaris elaborats a la comarca, organitzada per l’Associació Cultural de la Font del Balç i amb el suport de l’Ajuntament de Gironella. Després de 2 anys, la mostra recupera el format presencial, i ho celebra iniciant les activitats dissabte al vespre.

El tret de sortida serà el tast de vins i formatges catalans a càrrec de Ramon Roset el dissabte 2 de juliol al vespre, que per primera vegada es farà a l’aire lliure i en horari nocturn, acompanyat de tapes a la fresca per a qui vulgui. El preu del tast és de 25€, o 35€ amb sopar inclòs, i les inscripcions es poden fer fins el 26 de juny online a través de l’Instagram de la mostra  @bdegust o presencialment a la Llibreria Guinó, La Font del Balç, La Forkilla i La Barana. La primera jornada acabarà amb un concert de B.A.D trio.

El dia de la mostra, però, serà el diumenge 3 de juliol. Des de les 11 del matí i fins a les 9 del vespre la Font del Balç acollirà els viticultors, cervesers, restauradors i artesans que oferiran els seus productes als visitants. Enguany hi participaran 8 cellers de 5 DO diferents:

DO Pla de Bages: Fargas Fargas, La Diferenta i Oller del Mas

DO Terra Alta: Herència Altés

DO Monsant: Celler Ronadelles

DO Navarra: Bodegas Máximo Abete

DO Cava: Artium i celler cooperatiu d’Artés

Pel que fa a cervesers enguany s’ha convidat a la cervesa “Bdegust”, una cervesa ecològica i 100% que comparteix nom amb la mostra. La Forkilla, amb la xef Sílvia Martínez cobrirà la part dels restauradors, i Blancafort, Cal Músic, Casa Enfruns, Puigfitó i el Forn d’Avià, tots artesans elaboradors de la comarca, completaran la mostra. Com ja és habitual al matí hi haurà música amb el DJ Roger Soul. Funky-soul 70`s i al vespre el protagonista serà el DJ Principia DJ.

Enguany també es recupera el concurs de DibuixMenuts, els tallers BdegustMenuts i els diversos concursos, tant online com presencials. “Per tal d’unir el comerç local amb la mostra, se sortejaran diversos productes de les marques participants a les persones que compren del municipi”, ha explicat Santi Felius, regidor de Promoció econòmica. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Gironella entregaran una butlleta per cada compra que s’haurà de dipositar el dia de la mostra en una urna,  i en acabar la jornada es realitzarà el sorteig.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a