Gironella presenta una nova edició de la Fira de Sant Josep

 0309 fira sant josep

El comerç local i el motor seran els protagonistes

Diumenge 19 de març el nucli comercial de Gironella acollirà una nova edició de la Fira de Sant Josep, centrada en el comerç local i el motor. L’Avinguda Catalunya, el carrer Balmes i la plaça Pi i Margall s’ompliran de vehicles, comerç local, gastronomia i artesans.

Santi Felius, regidor de Promoció econòmica, ha explicat que enguany s’ha fet una aposta molt clara per potenciar i posar en valor el comerç local i de proximitat, que guanyarà presència a la Fira, amb més de 70 parades, de les quals 25 seran de comerços locals. Una de les novetats d’enguany és la creació d’un espai d’exposició a l’avinguda amb vehicles dels gironellencs i gironellenques amb carrera al món del motor. “Volem que els i les referents del motor del municipi tingui el seu lloc a la Fira, i els hi hem habilitat un espai per exposar els seus vehicles i el seu palmarès” ha explicat Felius.

A més a més, a l’avinguda Catalunya també s’exposarà el cotxe de l’equip “VisitGironella”, hi haurà una exposició de cotxes antics, nano cotxes de la postguerra i els vehicles exposats per concessionaris de la comarca. A la plaça Pi i Margall se celebrarà la Concentració de clàssics i vehicles d’interès esportiu, organitzada per l’Escuderia Gironella.

Pel què fa a les activitats, dissabte al vespre l’Espai Santa Eulàlia acollirà la xerrada “L’esport professional de l’automòbil” amb Jordi Riba i Gerard Sunyer, i diumenge al matí l’associació Foc als pedals farà una exhibició de Bike Trial a la plaça de l’Estació. Al llarg del matí també hi haurà un taller de castells, per a infants de 5 a 13 anys amb els Castellers de Berga, i a les 12.00h se celebrarà la Diada Castellera amb els Castellers de Berga, la Colla Jove de Sitges i els Castellers de Cornellà. El punt i final a la fira el posarà “Estop”  un espectacle itinerant del Culturitza’t.

PROGRAMA

actes fira motor

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a