Es presenta el dispositiu Grèvol, el Pla de Seguretat de Nadal dels Mossos d'Esquadra

Es presenta el dispositiu Grèvol, el Pla de Seguretat de Nadal dels Mossos d'Esquadra

El divendres 15 de desembre va tenir lloc a l'Avinguda Catalunya la presentació del dispositiu Grèvol, el Pla de seguretat que el cos dels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració dels vigilants locals, posa en marxa durnant les festes nadalenques, per prevenir i evitar els robatoris i furts als comerços per aquestes dates.

El cap dels Mossos d'Esquadra al Berguedà, Eduard Cuenca, va explicar que fins el dia 15 de gener, patrulles formades per un agent dels Mossos i un vigilant local realitzaran les tasques d'informació porta a porta i donaran consells de prevenció i de seguretat als comerciants.

El president de l'Associació de Comerciants de Gironella, David Casaponsa i l'alcalde de Gironella, David Font, van valorar molt positivament aquest pla que ajuda a disminuir els robatoris a la vila i al conjunt de la comarca.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a