Gironella es prepara un any més per la Fira del Motor de Sant Josep esperant gran participació

 Gironella es prepara un any més per la Fira del Motor de Sant Josep esperant gran participació

Es donarà més protagonisme als productes agroalimentaris i a les entitats fent-los més visibles

M. Àngels Sallés, regidora de Promoció econòmica i ocupació, ha destacat avui a la presentació del certamen que enguany la Fira del Motor de Gironella compta amb canvis importants per tal de fer-la més atractiva per a tothom i que sigui diferent per als visitants que any rere any la visiten.

Els actes començaran els dissabte, 19 de març, coincidint amb el primer aniversari de la Biblioteca municipal que es va inaugurar ara farà un any en el marc de la mateixa Fira. Així, a les 11 del matí, l’equipament municipal acollirà l’hora del conte amb l’espectacle En Bum i el tresor pirata amb la companyia Els Homenots.

Ja a la tarda, a partir de les 17h, s’oferirà l’exposició d’estands locals de la Fira al Local del Blat i a la plaça de l’Estació s’hi trobaran paradetes i atraccions.

La concentració de les parades agroalimentàries a l’aparcament de la plaça de l’Estació i les atraccions a la pista de la mateixa plaça, algunes de les novetats

La regidora de Promoció econòmica i ocupació ha remarcat que el plat fort és el diumenge, 20 de març, i que començarà amb la vuitena trobada de cotxes clàssics a la Plaça Pi i Margall a partir de les 9 del matí.

A llarg de tot la jornada de diumenge, els visitants trobaran parades dedicades al motor amb els estands dels diversos concessionaris a l’Avinguda Catalunya i d’altres activitats que podeu consultar en aquest díptic.

Enguany, i com a novetat, totes les entitats es trobaran a la plaça del Doctor Armengou amb més d’una desena d’estands. Per altra banda, les parades de productes agroalimentaris es concentraran a la zona d’aparcament de la plaça de l’Estació i les atraccions s’ubicaran a la pista de la mateixa plaça, a diferència d’altres anys.

Un dels actes centrals del diumenge serà la Diada castellera a la intersecció de l’Avinguda Catalunya amb la carretera de Casserres i com és habitual, hi haurà l’exposició del concurs de dibuix. A més, la Fira estarà amenitzada per la Batucada verda de la mà de l’Escola FEDAC Gironella.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a