L’èxit de la nova reubicació, la nombrosa participació i la inestabilitat meteorològica, protagonistes de la Fira de Sant Josep

L’èxit de la nova reubicació, la nombrosa participació i la inestabilitat meteorològica, protagonistes de la Fira de Sant Josep

Centenars de persones de la comarca i rodalies visiten la renovada Fira del Motor que mantindrà el seu nou plantejament en futures edicions

La regidora de Promoció econòmica del municipi, M. Àngels Sallés, s’ha mostrat molt satisfeta amb el nombre de visitants que ha rebut la Fira de Sant Josep de Gironella tot i que el mal temps ha fet la guitza al llarg del cap de setmana. Tot i així, el sol ha fet presència durant el plat fort de la jornada, diumenge el matí, i ha facilitat que nombrosos curiosos passegessin pels carrers del centre de la vila amb una gran exposició d’automòbils de concessionaris del municipi i de la comarca.

La jornada del diumenge ha començat amb la vuitena trobada i exhibició de cotxes clàssics a la plaça Pi i Margall amb més de 70 vehicles. Mentrestant, a l’Avinguda Catalunya, una desena de concessionaris de Gironella i del Berguedà han exposat els seus cotxes i tot els productes relacionats amb el món del motor.

Al voltant del migdia, els Castellers de Berga han realitzat la primera actuació de la temporada a la cruïlla de l’Avinguda Gironella amb la carretera de Casserres. Enguany, també s’ha comptat amb la participació dels Picapolls de la Gavarresa.

La novetat de la fira ha estat la reubicació de les parades agroalimentàries ubicades a l’aparcament de la plaça de l’Estació i les atraccions, a la pista de la mateixa plaça

Sallés ha explicat que la nova ubicació de les parades del sector agroalimentari ha permès que els visitants de la Fira hagin recorregut els diversos estands del centre amb més fluïdesa, evitant-se les aglomeracions al carrer Balmes. Uns canvis que segons la regidora de Promoció econòmica es mantindran de cara a les properes edicions.

El sector de les entitats a la plaça del Doctor Armengou també ha notat millores. Al costat, al Local del Blat, s’hi han concentrat una quinzena de parades d’establiments de l’Associació de Comerciants de Gironella. Al mateix equipament municipal, al llarg del dissabte a la tarda i tot el dia diumenge s’hi han celebrat desfilades, exposicions i un sorteig.

Davant del Local, un cub donava a conèixer una nova ruta històrica del municipi. David Saborido, regidor de Promoció turística, ha explicat que la presentació oficial d’Un vol històric per Gironella, serà el proper dissabte, 2 d’abril, a la Biblioteca de Gironella, i es donaran més detalls d’aquesta nova proposta turística que resseguirà els elements més emblemàtics del nucli històric de la vila.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a