L’Associació de Comerciants estrena APP per les Gangues Congelades

 2202 gangues congelades

El comerç gironellenc sortirà al carrer amb les Gangues Congelades

Aquest diumenge al matí Gironella viurà una nova edició de les Gangues Congelades, la cita anual per finalitzar el període de rebaixes d’hivern i premiar la fidelitat dels clients.

Per a celebrar el llançament de l’APP l’Associació de Comerciants organitza un sorteig d’un val de 100€ per a tots els usuaris que es descarreguin l’aplicació i omplin un formulari amb les seves dades. El guanyador s’anunciarà el dia de les Gangues en un vídeo en directe a través de l’Instagram de l’Associació de Comerciants (@ass_comerciants_gironella), i s’haurà de gastar els diners el mateix dia.

La jornada començarà a les 9.30h amb el sorteig en directe a través d’Instagram del val de 100€ per gastar-se el dia de la Gangues. No serà fins a les 10 del matí que els carrers de Gironella s’ompliran d’activitats per als més menuts i s’obriran els comerços.

Mª Àngels Sallés, regidora de promoció econòmica, valora molt positivament la celebració de les Gangues per a tancar la campanya de rebaixes d’hivern. Sallés també destaca la creació de l’APP de l’Associació de Comerciants, una iniciativa pionera a la comarca, i confia que tant usuaris com botiguers se’n beneficiaran.

APP COMERCIANTS

Una de les novetats de l’edició d’enguany és la posada en marxa de l’APP de l’Associació de Comerciants de Gironella, ubicada dins l’aplicació de Gironella,  per estar al dia de les ofertes i promocions dels comerços del municipi, així com informar de les activitat que organitzen.

Es poden consultar les bases del concurs aquí, i a través de l’APP.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a