L’Ajuntament de Gironella estrena TikTok amb una campanya contra les violències masclistes i sexuals

0809 tiktok gironella

Els vídeos es compartiran al perfil de l’Ajuntament

 

L’Ajuntament de Gironella ha iniciat una campanya a TikTok contra les violències masclistes i sexuals, coincidint amb l’arribada de Sant Roc, la Festa Major del municipi, protagonitzada per joves de la vila.

L’acció forma part del programa formatiu en violències masclistes i sexuals destinat a infants, joves, equip tècnic municipal, representants polítics i professionals de la salut del CAP de Gironella que es va oferir des de l’Ajuntament per tal de treballar la prevenció i fomentar el treball en xarxa.

Anna Ferrer, regidora de Joventut, explica que el grup de joves que han participat a la formació han decidit crear una campanya de sensibilització de les violències masclistes adreçada a TikTok. “Les joves han versionat amb lletres  pròpies cançons  virals a les xarxes socials, que es compartiran des el perfil oficial de l’Ajuntament en marc de la Festa Major” ha afegit Ferrer.

Des del consistori ja fa anys que es treballa i s’ofereix formació en l’abordatge des les violències  masclistes i sexuals, però enguany s’ha volgut fer un pas més i oferir una formació que involucra a molts agents clau en prevenir identificar els casos de violències de gènere, i en especial, ha involucrat al jovent del municipi, una peça clau perquè puguin esdevenir agents de prevenció entre els seus iguals, explica Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les Persones.

Els vídeos es publicaran a partir d’aquesta setmana al perfil de l’Ajuntament a TikTok @ajgironella, que s’utilitzarà com un canal més de comunicació del consistori amb la voluntat d’arribar al jovent, usuaris habituals d’aquesta xarxa.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a