Gironella instal·la una pantalla informativa al nucli comercial

0327 pantalla informativa gironella

Els comerços del municipi hi podran publicar publicitat gratuïta

 

L’Ajuntament de Gironella ha posat en marxa una pantalla informativa a l’Avinguda Catalunya que s’utilitzarà per reforçar la informació d’interès municipal i com a punt de publicitat gratuïta per a tots els comerços del municipi. La pantalla multimèdia, de 55 polzades utilitza tecnologia LED i permet la visualització de text, imatge i vídeos amb so gràcies a l’altaveu incorporat.

David Saborido, regidor de Comunicació i tecnologies de la informació, explica que més enllà d’oferir informació com ara actes i notícies de l’Ajuntament de Gironella, les entitats i els comerços també hi podran publicar anuncis de forma gratuïta. “Fa unes setmanes vam fer una jornada de formació a les persones que tenen comerços al municipi en la que vam ensenyar com fer dissenys d’anuncis adaptats a la pantalla.” Ha afegit Saborido.

Aquest nou punt informatiu complementa les cartelleres informatives municipals i els tòtems públics ubicats a diversos punts del municipi. “Amb aquesta pantalla podrem facilitar informació d’una forma més ràpida i actualitzada i ens permetrà arribar a una part de la ciutadania que no rep la informació a través de les xarxes socials ni el canal de Whatsapp” ha destacat el regidor. En aquest sentit l’Ajuntament està treballant una proposta per instal·lar punts d’informació on es pugui trobar informació municipal en paper.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a