El vídeo de promoció de Gironella supera les 15.000 visualitzacions

20170324 video

La promoció del vídeo s’ha centrat a les xarxes socials, on l’han compartit 360 persones

L’Ajuntament de Gironella va difondre el passat dia 10 de gener un vídeo promocional del municipi amb l’objectiu de donar-lo a conèixer com un poble viu, ric en cultura, festes, patrimoni i comerç. Després de poc més de dos mesos, el vídeo ja supera les 15.000 visualitzacions a Facebook i s’apropa a les 300 a Youtube, gràcies al gran nombre d’usuaris que l’han compartit als seus perfils. També a Facebook, 360 persones l’han compartit amb les seves amistats i més de 150 hi han clicat “m’agrada”.

Les imatges, amb plans espectaculars del poble a vista de dron, recullen els paisatges més emblemàtics del municipi i els esdeveniments més destacats que hi tenen lloc durant l’any. Abans de difondre’s a les xarxes socials, el vídeo es va emetre durant la nit de Cap d’Any a través de totes les televisions locals adherides a La Xarxa.

Festes i llocs emblemàtics

Concretament, durant prop de dos minuts i mig es mostren imatges de la cavalcada de reis, la celebració del carnestoltes, la Fira de Sant Josep, la Festa Major, la representació de “L’11 de setembre i Gironella”, i la Fira de la Puríssima. Pel que fa als espais, l’espectador hi pot reconèixer l’església de Santa Eulàlia, el nucli històric, el nucli i la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, la Torre de l’Amo Viladomiu vell, l’església de Sant Marc, i la Torre de l’Amo i la fàbrica de Cal Bassacs, a part d’espectaculars vistes de dron de tot el municipi. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a