VIDEO: Com fer una instancia des de l’APP de Gironella?

20170608 app

L’aplicació permet fer tràmits i gestions amb l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Gironella ha estrenat enguany una aplicació (APP) per Android i iOS que facilita la comunicació, transparència i els serveis pels vilatans i visitants. Aquesta APP permet disposar a la butxaca d’un accés ràpid i fàcil als serveis de l’Ajuntament.

Un dels objectius de l’aplicació és facilitar les gestions als vilatans i visitants de Gironella, és per això que, entre altres gestions, es poden fer instancies per reservar locals i per informar d’actes a l’Ajuntament.

El procediment per fer una instància des de l’APP és senzill. A través del menú principal s’accedeix a l’apartat d’entitats. Un cop al directori d’entitats es pot seleccionar si omplir el formulari de reserva de local, o el formulari per informar d’actes a l’Ajuntament.

El regidor de comunicació i TIC, Lluís Vall, destaca que l’APP està pensada per als usuaris, amb un disseny intuïtiu i àgil, i que per tant, realitzar qualsevol tràmit a través de l’aplicació és fàcil i pràctic. Vall anima als gironellencs a fer-la servir i explorar totes les possibilitats que ofereix. 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a