S’obre la convocatoria de subvencions a les enitats de Gironella, amb 27.000€ de pressupost

petita generica

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 12 d’abril 

L’Ajuntament de Gironella obre la convocatòria de subvencions per activitats que realitzin les entitats i associacions del municipi sense ànim de lucre. Aquestes subvencions se sumen als convenis vigents amb l’Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà, amb Creu Roja del Berguedà i amb el Club Futbol Atlètic Gironella pel manteniment i neteja de les instal·lacions.

Enguany, la convocatòria compta amb una partida de 27.000€ i s’atorgaran les subvencions per la via de concurrència competitiva. Com en anys anteriors, les entitats hauran de justificar a través de les factures el 70% del pressupost presentat, independentment de l'import de la subvenció atorgada.

Roger Ballús, regidor d’Entitats, destaca la importància del teixit associatiu del municipi, amb més de 50 entitats registrades, xifra que va augmentat any rere any. Ballús explica que amb aquestes ajudes l’ajuntament vol donar suport i acompanyar les entitats en els seus projectes, sempre que siguin oberts a la ciutadana en general i integradors.

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 12 d’abril a les oficines de l’Ajuntament de Gironella.

Podeu consultar els documents de la convocatòria aquí:

Bases subvencions

Sol·licitud de subvenció


Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a