Gironella rebrà 15.000€ per instal·lar punts wifi gratuïts

0515 WIFI4EU

L’ajuntament disposarà de 15.000€ de fons europeu per instal·lar punts wifi gratuïts en espais públics

Gironella és un dels municipis d’arreu d’Europa que rebrà finançament europeu per instal·lar punts wifi gratuïts en espais públics gràcies a la convocatòria de la iniciativa WiFi4EU. El consistori rebrà un val de 15.000€ per crear aquests punts d’accés a internet.

Lluís Vall, regidor de comunicació i TIC, explica que instal·lació de punts wifi en espais públics era un dels projectes de l’equip de govern, i que es preveu donar cobertura wifi a la plaça de l’estació i a la futura estació d’autobusos. Aquesta zona és una de les mes concorregudes del municipi, i concentra l’eix comercial de la vila, explica Vall.

La convocatòria es va obrir el mes d’abril, i comptava amb un pressupost de 51 milions d’euros. Un total de 3.400 municipis rebran 15.000€ per establir un punt d’accés wifi als espais públics al menys durant un període de tres anys.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a