L’Ajuntament de Gironella augmenta en més de 400.000 euros el pressupost 2021 en inversions

generica gironella 

Aquesta modificació permetrà, entre altres, la compra d’un habitatge que es destinarà a lloguer social

L’Ajuntament de Gironella va aprovar ahir, amb els vots de l’equip de govern, una modificació de crèdits per invertir 402.931,01 euros en projectes al municipi aquest 2021. David Font, alcalde de Gironella, ha explicat que aquesta modificació permetrà l’adquisició d’un pis que es destinarà a lloguer social, la incorporació d’un vehicle ecològic al servei d’obres municipal, les obres del nou espai de coworking de Viladomiu Nou, entre altres. “Aquestes actuacions compten amb subvencions per un total de 232.000€, i 170.000€ amb una previsió de suplement de crèdit, pendent del tancament de l’exercici anterior”, va afegir Font.

Un altre punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació de les taxes de l’espai de coworking, que oscil·laran entre 10€ i 100€ amb quotes diàries, setmanals o mensuals i en funció de les hores d’ús de l’equipament. Lluís Vall va explicar que hi podran treballar simultàniament fins a 8 persones emprenedores, i l’espai disposarà de dues sales de reunions completament equipades, un despatx,  i una zona d’office – coffee break.

El ple també va aprovar el nou reglament del Casal Cívic “La Llar”, la incorporació d’una retribució i dedicació a temps parcial del 75% de jornada a alcaldia amb una retribució equiparable aproximadament al sou dels equips tècnics de l’Ajuntament, i les festes locals de l’any 2022 que seran el 25 d’abril, Sant Marc, i el 16 d’agost, Sant Roc, dues dates amb significat al municipi.

Al torn de precs i preguntes, Albert Xoy, cap de l’oposició, va traslladar les queixes d’alguns veïns sobre un nou habitatge turístic.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a