L’Ajuntament de Gironella aprova el pla de mesures antifrau

cromo ajuntament

El ple també va aprovar el Pla municipal de Prevenció d’Incendis forestals

El Ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar per unanimitat el pla de mesures antifrau amb la finalitat de prevenir, detectar, corregir i perseguir les irregularitats, el frau, la corrupció i els conflictes d'interès en la gestió i l'execució de l’activitat pública.  Aquest pla permetrà enfortir la integritat institucional i la lluita contra les irregularitats administratives, el frau, la corrupció i els conflictes d’interès en la gestió de fons europeus, així com el doble finançament.

David Font, alcalde de Gironella va explicar que per una banda es va aprovar la declaració institucional de compromís amb la lluita contra el frau i la corrupció i la prevenció dels conflictes d’interès de l’Ajuntament de Gironella, el propi pla de mesures antifrau, i la construcció d’un comitè antifrau i una comissió tècnica. “Aquesta aprovació ens permetrà poder accedir a fons NextGenerationEU, un pla de recuperació gestionat per la Unió Europea”, va afegir Font.

El segon punt va ser l’aprovació, també per unanimitat, del Pla municipal de Prevenció d’Incendis forestals, elaborat per la Diputació de Barcelona,  un document que incorpora totes les accions i mesures que cal prendre per reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l’extinció.

La sessió es va acabar sense preguntes per part de l’oposició.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a