Crònica del ple del mes de maig

cromo ajuntament03

Es crea una plaça de treballador/a social permanent

El Ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar per unanimitat la modificació de la plantilla per crear una plaça fixa de treballador/a social i l’ocupació directa dels terrenys per al projecte de recuperació de la via del Carrilet.

David Font, alcalde del municipi, va explicar que el pressupost d’enguany contempla una plaça temporal de treballador/a social actualment contractada per un període de 2 anys. “Aquesta plaça es va crear inicialment com a temporal per reforçar l’equip d’atenció a les persones, però veient la dinàmica i que el volum d’atenció no disminueix, proposem crear una plaça amb caràcter definitiu, tenint en compte que la plaça temporal s’extingeix a finals d’agost” Va afegir Font.  Aquesta plaça sortirà convocada en les properes setmanes i la incorporació està prevista a mitjans del mes d’agost.

L’altre punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació definitiva de l’ocupació directa dels terrenys per al projecte de recuperació de la via del Carrilet. Font va explicar que la licitació ja està en curs i està previst iniciar les obres les properes setmanes.                                                                                        

En aquesta sessió no hi va haver preguntes al torn de precs i preguntes.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a