Gironella signa un conveni de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit

cromo urbanisme

El ple també va aprovar la modificació puntual del PGOU

El ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar ahir per unanimitat el conveni de col·laboració entre els agents locals i el Servei Català de Trànsit en el desenvolupament en matèria de transit i seguretat viaria. Josep Maria Castellà, regidor de Seguretat Ciutadana, va explicar que entre d’altres, aquest conveni permetrà fer controls d’alcoholèmia o de velocitat. Castellà, responent a la pregunta de l’oposició, també va explicar que està previst incorporar una nova plaça a l’equip dels agents locals aquest 2019.

El segon punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació provisional del PGOU de Gironella per ampliar els usos a les zones industrials de Gironella. Aquesta modificació es va provar inicialment el mes de gener, i permetrà activitats de caràcter comercial, oficines, sanitàries, culturals, esportives, educatives i associatives al les zones industrials del municipi.

Al torn de precs i preguntes, Albert Xoy (ERC) va fer arribar una queixa sobre l’estat d’alguns parcs infantils a l’equip de govern, en concret, del parc de la Font de l’Ermita, i de la Font del Paco. David Font, alcalde de Gironella, va recalcar que el pressupost aprovat inicialment per aquest 2019 per part de l’equip de govern ja contempla la renovació total dels 13 parcs del municipi. Font va afegir que aquesta renovació preveu la renovació no només dels elements de joc, sinó també de les àrees de caiguda dels jocs, i es calcula que al mes d’abril es pugui iniciar la renovació. Davant la queixa de l’oposició a la inversió de 107.000€ per renovar els parcs infantils, Sílvia Corbera, regidora d’Entorn Urbà, va afegir que aquesta renovació es fa per millor les mesures de seguretats dels parcs, i va explicar que la brutícia del tobogan del parc de la Font de l’Ermita és deguda a la ubicació d’aquest, que es troba just sota d’un arbre.


Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a