Els regidors s’acomiaden en l’últim ple de la legislatura

0614 ple

El ple es va celebrar dijous 13 de juny

L’Ajuntament de Gironella va celebrar ahir al migdia l’últim ple de la legislatura 2015-2019. L’ordre del dia era aprovar l’acta de la última sessió, i els regidors sortint van aprofitar per acomiadar-se.

Un total de 6 regidors deixen l’ajuntament, la primera tinent d’alcalde, Sílvia Corbera, deixa el càrrec després de 12 anys al consistori, M.Àngels Sallés, Josep Maria Castellà, segona i tercer tinent d’alcalde, Roger Ballús, regidor d’entitats i govern obert, i Marc Rojas, i Joana Pons, regidors del grup municipal d’ERC.

Els regidors van aprofitar per dirigir unes paraules d’agraïment als companys, però també als treballadors municipals. Tots van coincidir en que han viscut 4 anys intensos, de transformació del municipi, i van assegurar que ha estat un plaer ser regidors i poder treballar per Gironella. 

Des de l'ajuntament també es vol agraïr la feina feta durant la última legislatura. 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a