Gironella presenta la segona edició de Magikae

 0321 magikae festival magia gironella

El festival se celebrarà l’1 i 2 d’abril

L’Ajuntament de Gironella ha presentat la segona edició de Magikae, el Festival de Màgia Vila de Gironella que se celebrarà l’1 i 2 d’abril al municipi. La programació inclou un curs de màgia infantil, espectacles infantils i per a tots els públics.

Lluís Vall, regidor de Cultura, ha explicat que des del consistori es fa una aposta molt clara pel festival, i enguany la programació s’amplia a dos dies. “A més, també apropem la màgia als centres educatius, amb un espectacle el 29 de març per a l’alumnat de quart, cinquè i sisè de primària de les escoles del municipi” ha afegit Vall.  El programa inclou espectacles de màgia en tots els formats, des d’experiències vivencials per introduir la màgia als infants, fins a espectacles més passius on el públic podrà gaudir de diverses tipologies de màgia. El regidor també ha explicat que paral·lelament als espectacles a la Plaça de la Vila hi haurà un mercat amb parades del món de la màgia.

Gran part dels espectacles seran a l’aire lliure i amb entrada gratuïta, només cal comprar entrada pel curs de màgia, per a infants de 5 a 13 anys, la Gala Internacional, l’espectacle “El domador de puces” i l’espectacle ¡Mago lo serás...tu! d’Héctor Mancha, guanyador del Gran Premi mundial de màgia. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web del festival magikae.cat

power actes magikae

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a