L’Ajuntament de Gironella equipa l’Espai el Blat i l’Espai Santa Eulàlia

0331 equipaments gironella

Els dos equipaments compten amb l’equip tècnic per acollir espectacles esceno-musicals

 

L’Ajuntament de Gironella ha finalitzat les obres d’adequació de l’Espai el Blat i l’Espai Santa Eulàlia per millorar-ne l’eficiència energètica i les capacitats tècniques dels espais. Aquesta actuació permetrà tenir els equipaments preparats per poder acollir qualsevol espectacle esceno-musical.

Lluís Vall, regidor de Cultura, explica que a l’Espai el Blat s’ha instal·lat un projector d’alta capacitat per a projeccions i presentacions, que permetrà entre altres, poder incloure el cinema en la programació cultural del municipi, i s’han adquirit elements que complementen l’equip de so i llum ja instal·lat. “Pel que fa a l’Espai Santa Eulàlia, un espai reformat l’any 2020, hem instal·lat un equip de so permanent a l’espai, i tot el material necessari, com ara taules i cadires,  perquè pugui ser un espai polivalent, que permeti realitzar concerts, però també reunions de treball.” Ha afegit Vall.

Paral·lelament a la instal·lació d’aquests elements a l’Espai el Blat també s’ha instal·lat una caldera de biomassa per millorar l’eficiència energètica i utilitzar una font d’energia més sostenible a l’actual. Aquesta caldera també donarà servei a la llar d’infants Estel Gironella i a la Fundació Sant Roc. David Font, alcalde del municipi i regidor de Sostenibilitat, ha explicat que aquesta actuació es complementarà amb la substitució de l’actual teulada de l’edifici i s’hi instal·laran plaques solars, per transformar-lo en un edifici encara més sostenible.

Aquestes millores han tingut un cost de 257.616,02€ dels quals 222.066,19€ provenen d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

diba transparent

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a