Teatre, dansa i música, protagonistes del Culturitza’t

0502 programacio culturitzat

L’Ajuntament de Gironella presenta la programació cultural dels propers mesos

L’Ajuntament de Gironella ha presentat la programació del Culturtiza’t, el cicle d’activitats culturals del municipi, amb un total de 8 espectacles els mesos de maig i juny.

El tret de sortida el donarà Clochard, una obra de teatre que arra la història de les trobades entre dos personatges típics d’una gran ciutat -una descurada vagabunda i un meticulós executiu- enmig d’un espai tan neutral com un banc de qualsevol parc urbà  i la XXV Roda Coral, amb la Coral Estel de Gironella, Ofeó Monistrolenc i Agrupació Coral de Talamanca, aquest cap de setmana.

El cap de setmana del 13 i 14 de maig serà el torn del festival Country Gironella, que se celebrarà el dissabte a l’Espai el Blat, i diumenge, la Plaça de la Vila acollirà el festival solidari de dansa folk amb la V9 Band, organitzat per Mans Unides Gironella. El 21 de maig serà el torn d’Orgasmes, una comèdia sobre els dos sexes: les seves diferències, les seves virtuts, les seves debilitats, les seves actituds i, sobretot, la manera com al final, inevitablement, l'un i l'altre es complementen la mar de bé. Per què els homes i les dones no poden portar-se bé?

El primer cap de setmana de juny arribarà Fiblades, un relat real i sincer d’històries que han quedat oblidades o soterrades en la por, la misèria i el silenci, de La Llançadora, la xarxa de dansa d’arrel de la Catalunya Central, que compta amb l’Esbart Sanr Jordi de Gironella. El mateix cap de setmana la Plaça de la Vila viurà el Gironella harmónica camp, amb tallers, concerts, jams.. per a tots els públics. El punt i final a la programació será el concert amb la Coral Les Veus de Gironella, el 18 de juny a l’Espai Santa Eulàlia.

Lluís Vall, regidor de Cultura, explica que la programació compta amb espectacles programats des de l’Ajuntament i els que organitzen les entitats del municipi, com ara el Festival solidari de Mans Unides, la XXV Roda Coral o el concert de la Coral Les Veus de Gironella. “Per nosaltres és important combinar espectacles de renom amb l’activitat de les entitats del municipi, i que tot formi part de la programació cultural estable del municipi” destaca el regidor.

Les entrades pels espectacles ja estan a la venda i es poden comprar online a la pàgina web culturitzat.cat, o físicament a l’Ajuntament de Gironella, al Casal Cívic La Llar i a la Biblioteca de Gironella pagant exclusivament amb targeta. 

agenda culturtizat gironella 2023

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a