Últim acte del Culturitza't amb Orna i Pau Marcos i la DJ Bzzzbip

Últim acte del Culturitza't amb Orna i Pau Marcos i la DJ Bzzzbip

Orna i Pau Marcos i la dj Bzzzbip seràn les dues últimes actuacions dins el cicle Culturitza't organitzat per l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Gironella.

Amb samplers, sintetitzadors, el tabal i la pròpia veu i la col·laboració de músics molt especials, Orna proposa un viatge fins allà on es troben la cançó d'autor i la música electrònica més atrevida. Amb l'acompayament de Pau Marcos, viola de gamba i expert amb música antiga i medieval, intenten recrear una experiència musical atemporal.

Antònia Folguera, Bzzzbip dj, es descriu a si mateixa com a "aventurera multimèdia". Ha esta locutora de ràdio i ha participat en diversos projectes de ràdio i televisió per a internet, conduint programes d'informació cultural. Predomina la música electrònica en totes les seves variants, i sovint les seves sessions contenen música amb llicències lliures que es troba "fent surf" per internet.

Les dues actuacions tindràn lloc a partir de les 6 de la tarda a l'Església Vella de Gironella, i l'entrada és de 2 euros.

 

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a