El cabaret-teatre de Delikatessen tanca el cicle ‘Culturiza’t’ amb bona afluència de públic

El cabaret-teatre de Delikatessen tanca el cicle ‘Culturiza’t’ amb bona afluència de públic

L’any 2016 es comptarà amb una programació cultural anual i pensada per a tots els públics

Aquest dissabte, 12 de desembre, s’ha realitzat l’últim espectacle del cicle Culturitza’t, de tardor-hivern, que va començar fa quatre mesos amb el concert acústic de piano amb Manu Guix davant d’un nombrós públic assistent.

Al llarg de les quatre actuacions programades, 400 persones han gaudit a l’Església Vella de Gironella de diferents disciplines artístiques de la mà del ja mencionat, Manu Guix, Celeste Alias, Els Nens Eutròfics i Delikatessen.

Lluís Vall, regidor de Cultura, que fa una valoració molt positiva del cicle clausurat dissabte, explica que enguany s’han contemplat diferents vessants com la música, la poesia i el cabaret-teatre d’humor.

De cara a la propera temporada, Vall vol que el Culturitza’t esdevingui un referent cultural a la comarca a baix cost tal i com es va prometre durant la campanya electoral

El regidor de Cultura manifesta la voluntat que Gironella ompli el buit cultural que hi ha a la comarca del Berguedà i que n’agafi el lideratge. Per aquest motiu, l’any que ve s’apostarà fortament per la cultura per garantir una programació anual apta per a tothom.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a