La Biblioteca de Gironella celebra el primer aniversari amb més de 30.800 visitants

La Biblioteca de Gironella celebra el primer aniversari amb més de 30.800 visitants

 

Durant els primers 253 dies de servei, l’equipament municipal ha rebut una visita diària mitjana de 122 persones

Fa un any entrava en funcionament l’esperada Biblioteca Municipal de Gironella, un servei molt reivindicat històricament al municipi.

Francesc Puig, director de la Biblioteca de Gironella, explica que un any després les dades parlen per si soles i demostren la bona acollida que ha tingut aquest equipament tan esperat durant anys.

Així, Puig destaca que a dia d’avui hi ha un total de 1.100 usuaris inscrits i 4.176 usuaris del servei de préstec de les diferents obres en tot tipus de formats que s’hi poden trobar.

Fins el passat 29 de febrer, s’han prestat 11.916 documents i hi ha hagut 3.395 usuaris del servei d’internet i ofimàtica

En aquest període, hi ha hagut un total de 17 visites escolars, s’han celebrat 13 sessions del club de lectura i 7 jornades de L’Hora del conte molt participades. 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a