El musical ‘Tic Tac’ arriba a Gironella amb orquestra i més de 50 nens a l’escenari

 El musical ‘Tic Tac’ arriba a Gironella amb orquestra i més de 50 nens a l’escenari

El proper dissabte, 23 d’abril, al migdia el Local del Blat acollirà la representació a càrrec de més de 50 cantaires de Gironella, Berga i Puig-Reig

Més de 50 nens de Gironella, Berga i Puig-Reig pujaran a l’escenari del Local del Blat la propera diada de Sant Jordi. Són els components de la Coral Infantil Les Veus de Gironella, la Coral Xerics de Berga i la de l’Escola municipal de música de Puig-Reig.

Es comptarà amb la participació de l’orquestra de l’Escola Municipal de Música de Puig-Reig

Aquest és el segon dels tres concerts que cantaires i orquestra tenen previstos al Berguedà, després que s’estrenés el passat diumenge, 17 d’abril, al Teatre Municipal de Berga.

Després de trepitjar l’escenari gironellenc, l’última actuació tindrà lloc el migdia del diumenge, 24 d’abril, al Pavelló d’esports de Puig-Reig.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Lluís Vall, ha recordat que l’entrada és lliure i anima a tothom a assistir-hi. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a