Nou cicle d’activitats: ‘Gironella: Desmuntant rumors, construint convivència’

Nou cicle d’activitats: ‘Gironella: Desmuntant rumors, construint convivència’

La regidoria d’Atenció a les persones programa un cicle d’activitats sobre la gestió dels rumors que començarà el 23 de maig i s’allargarà fins el proper 10 de juny

La gestió dels rumors per a la millor de la convivència centren el cicle Gironella: Desmuntant rumors, construint convivència que ha preparat la regidoria d’Atenció a les persones de l’Ajuntament de Gironella.

Segons explica l’alcalde, David Font, l’objectiu d’aquest cicle és oferir espais de reflexió, sensibilització i formació al voltant de la convivència intercultural i dels reptes i realitats que ens presenta la vida. Font remarca que el cicle tindrà continuïtat al llarg de l’any en una aposta que compta amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà.

Des del 23 de maig al 30 de juny la Biblioteca i el Casal de la Gent Gran acolliran l’exposició ‘Obre els ulls’, dissenyada per SOS Racisme i Aixada Antiracista, que permetrà al visitant posar-se a la pell de persones d’altres orígens culturals

La primera xerrada dirigida a professionals i agents socials sobre les maneres de gestionar els rumors envers les persones d’altres orígens tindrà lloc el proper dilluns, 23 de maig.

El 10 de juny es durà a terme una sessió de teatre-fòrum a càrrec de la Xixa Teatre que convidarà a tothom qui hi assisteixi a debatre i repensar les actituds i prejudicis que existeixen en les diferents societats.

Amb aquest nou projecte l’Ajuntament vol continuar incidint en un dels elements que més dificulta la convivència en la diversitat: El desconeixement de l’altre. Així el cicle hauria d’afavorir la construcció d’una convivència intercultural més cohesionada aportant-hi debats i eines que desmuntin els rumors i estereotips tan presents en el nostre dia a dia.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a