El Concurs Literari de la Gent Gran arriba a la 6a edició amb novetats en els premis i la mecànica

20170410 llar

Els alumnes del Servei Socioeducatiu de Gironella participaran per primera vegada en l’entrega de premis

La Llar de Gironella celebrarà aquest mes d’abril la sisena edició consecutiva del Concurs Literari de la Gent Gran, organitzat pels treballadors de la Llar i que des de fa dos anys compta amb la col·laboració de la Biblioteca de Gironella i el seu director, Francesc Puig, i de Mª Rosa Perarnau, voluntària que fa les classes de català i de narrativa a la Llar.

Aquest any, com a novetat, els nens i nenes del Servei Socioeducatiu de Gironella llegiran poemes i textos de Prudenci Bertrana durant l’acte de lliurament de premis, coincidit amb la celebració de l’any dedicat a aquest escriptor.

A més, i vist l’èxit creixent de la iniciativa, l’organització ha decidit millorar els premis per donar més força al reconeixement dels millors participants. Seguint en la línia d’edicions anteriors, també s’han introduït petites millores en el format per fer que el concurs resulti més atractiu i hi participi cada cop més gent. Així, les categories han passat de dues a tres –poesia i prosa, i s’ha eliminat la de relat- i s’ha estipulat en quin format de lletra cal entregar els treballs. Les noves bases també especifiquen millor el procediment que cal seguir per presentar les obres.

Bases

Per participar al concurs s’ha de ser ser major de 50 anys i es pot fer tant amb poesia com prosa, en llengua catalana o castellana. Els primers premis són un val de 100 € en llibres per cada una de les categories, i un lot de 3 llibres pels segons premis. El termini de presentació finalitza el 18 d’abril i la proclamació del veredicte i lliurament de premis serà el 27 d’abril a les 4 de la tarda a la Llar.

Aquestes són les bases completes:

concurs literari B difusio

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a