L’’11 de setembre i Gironella’ obre una fase de càsting i prepara una renovació total de l’obra

11s

Els directors aposten per renovar totalment la dramatúrgia, els personatges i incorporar-hi més actors

L’espectacle ‘11 de Setembre i Gironella’ encara una nova etapa amb una aposta dels directors per fer una renovació total de la dramatúrgia. Així, les escenes esdevindran més corals i requeriran la participació de més actors simultàniament.

Per aquest motiu, per primera vegada s’ha obert un procés de càsting que permetrà buscar nous actors i oferir-los papers que s’adaptin a la seva disponibilitat: des d’actors amb text o frase fins a actors figurants. Tots els personatges de l’obra es renovaran i, en conseqüència, també es preveu una renovació entre els actors que participin a l’obra.

El càsting se celebrarà el divendres dia 26 de maig a partir de les 8 del vespre a la Llar, i cal inscriure’s mitjançant el correu electrònic onzdesetembreigironella@gmail.com. Als inscrits se’ls facilitarà el text del càsting via correu electrònic. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a