Concurs per trobar el cartell que anunciarà la Festa Major de Gironella

cromo comunicacio2

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament organitza una convocatòria oberta a tothom

L’Ajuntament de Gironella obre, per segon any consecutiu, un concurs per crear la imatge que corporativa  de la Festa Major que tindrà lloc del 16 al 22 d’agost de 2017. Com en l’edició anterior, la persona guanyadora rebrà 300 euros de premi pel disseny, i el programa inclourà una referència a l’autor de la imatge.

Els cartells es poden lliurar fins al pròxim 14 de juliol a l’Ajuntament de Gironella a l’atenció de la regidoria de Cultura i Festes de forma presencial, mitjançant correu certificat o per missatgeria. Com es recull a les bases, les obres han de ser originals i inèdites i el tema és la Festa Major de Gironella i en cap cas poden haver estat premiades en altres concursos.

Tot i que la tècnica és lliure ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricromia, evitant la utilització de tintes metal·litzades, fluorescents o relleus enganxats. Aquí  es poden consultar les bases per a la participació en aquest certamen.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a