Cal Metre reobre les portes per acollir una nova edició de La Fireta

cal metre fireta

La sisena edició de la Fireta s’ubicarà a l’antiga fàbrica de Cal Metre.

L’antiga fàbrica de Cal Metre serà escenari, aquest cap de setmana, de la sisena edició de La Fireta, un mercat d’artistes, dissenyadors, artesans i productes handmade (fets a mà). La cita és itinerant pel Berguedà i aquest any comptarà amb més de 30 paradetes i expositors.

Enguany hi haurà més paradetes i expositors que en les darreres edicions, i la proposta va més enllà d’un mercat de productes handmade ja que durant el cap de setmana es podran realitzar tallers creatius, assistir a obres de teatre, i els més menuts podran gaudir a l’espai de jocs. A més, també hi participarà el cicle itinerant, Vermusic, un espai de la Fireta on la música en directe combinarà amb les propostes gastronòmiques de les Food Trucks.

Aquesta edició tindrà lloc a un espai singular de la Vila de Gironella, l’antiga fàbrica de Cal Metre, que obrirà les seves portes per reviure durant el cap de setmana. Durant la presentació de la sisena edició de la Fireta, el regidor de cultura i patrimoni, Lluís Vall, ha destacat que es va pensar en Cal Metre per “donar a conèixer el patrimoni de Gironella”, i així poder “tornar a donar vida” a edificis coneguts del municipi que porten molts anys tancats. Vall afirma que aquest tipus d’iniciativa posen en valor el patrimoni de la Vila, i enriqueixen l’agenda d’activitats nadalenques de Gironella, “que

és molt completa.”  Assegura que és el ciutadà qui hi acaba guanyant perquè se li ofereixen moltes propostes diferents per fer al llarg del cap de setmana.  A més, destaca que des de la regidoria de cultura hi ha una aposta clara per promocionar noves fires en espais diferents, i de caràcter temporal, simulant les Pop Up Stores, i recorda que d’aquesta manera es dona compliment al programa de govern.

 

Horaris de la Fireta:

Dissabte 16 de 10.00h a 20.00h.

Diumenge 17 de 11.00h a 19.00h.

 

Per més informació sobre les activitats i les paradetes i expositors consultar:

Facebook La Fireta

Instagram La Fireta

Facebook Vermusic

Instagram Vermusic

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a